Prislista

Här hittar ni länkar till priser för de flesta bokföringsprogrammen.

När vi väljer bokföringsprogram är pris så klart en viktig faktor. Vi är ju inte så sugna på att betala ett överpris. I vår jämförelse ingår det dock en väldigt bred flora av bokföringslösningar. Där vissa gör väldigt mycket mer än bara debet och kredit. Flera av lösningarna hjälper dig också utföra betalningar, de sköter löner och hos vissa ingår årstjänster. Men hos andra gör det inte det. Läs därför på noga vad som ingår och inte.

När passar gratis bokföring?

Det finns ett antal program som erbjuder gratis bokföring. Wrebit är en sådan, som exempel. Nästan alla sådana program passar om du kan tänka dig att göra ganska mycket administration själv. Och om din bokföring är av enklare karaktär. Men framförallt är det hur mycket mer utöver bokföring som ingår som driver priserna uppåt.

Om det enbart är pris som är viktigt finns det ett antal gratisprogram inom bokföring du kan välja bland. Vet du mer vilket system du är intresserad av och vill jämföra ungefär vad de kostar, då kan du kolla denna artikeln där vi kort förklarar hur bokföringsprogrammen kostar.

Se tabell med länkar till prislistor nedan.

Ja
Ja, men kostar
Nej
Ej besvarad / Ej relevant