Antal kunder

Hur många kunder har varje bokföringsleverantör? Vi försökte ta reda på det. Här har du listan.

Ju fler kunder ett bokföringsprogram har gör inte systemet bättre. Men det finns ändå en sannolikhet att de gör något rätt, då de kan attrahera många kunder. Vilket bokföringsprogram du ska välja har dock väldigt lite med antal aktiva kunder. Det är mer avgörande att det programmet du väljer löser de problemen eller målen du har. Är det att sköta bokföringen själv? Eller är det att inte bokföra alls? På övergripande nivå kan du se vilken typ av lösning varje bokföringsprogram är i denna artikel. Men som i många andra fall beror det på.

Vilka program har flest bokföringskunder?

Fortnox har flest bokföringskunder i Sverige. Detta då de tidigt haft nära samarbete med många bokföringsbyråer, och på den vägen fått in stor mängd kunder. I dag är Fortnox sin egna magnet och får kunder innan de valt bokföringsbyrå.

Bland de nyare programmen är Bokio den som har flest företag i sin kundportfölj. De började som ett renodlat gratisprogram och fick på så sätt en väldigt stor organisk spridning med många företagare som valde att sköta in bokföring hos dem.

Nedan kan du se vilka bokföringsprogram som har flest antal kunder.

Ja
Ja, men kostar
Nej
Ej besvarad / Ej relevant