Maila in leverantörsfakturor

Vi har gått genom vilka bokföringsprogram som som du kan maila in leverantörsfakturor till.

Vinsten med maila in leverantörsfakturor?

Du sparar tid på att slippa onödiga moment. Till exempel slipper du ladda ner en pdf och sedan ladda upp den någon annanstans. Kan du istället vidarebefordra en leverantörsfaktura har du sparat någon minut eller två. Kan du dessutom sätta regler i din inkorg att vissa typer av mail ska skickas vidare per automatik? Ja då har du helt plötsligt byggt en automatisk rutin. Men långt ifrån alla bokföringsprogram kan hantera fakturor som mailas in.

Bokföringsprogrammen syn på att mail in leverantörsfakturor

Bokföringsprogrammen har olika lösningar på detta. Har de ett fungerande attestsystem är det oftast inte några problem att få ett mail omvandlat till ett bokföringsunderlag. Men många bokföringssystem tänker att är en ren bokföringsmotor. Då blir det klurigare. Så är du intresserad av att få hög automatisering på din administration är synen på att mailfakturor går att maila in ganska viktig för att du ska trivas.

Vill du veta hur bokföringsprogrammen ställer sig till att du kan maila in dina leverantörsfakturor har vi gjort en liten sammanställning nedan.

Ja
Ja, men kostar
Nej
Ej besvarad / Ej relevant